Sportverkiezingen 2021

Doe mee en nomineer een Asser sporter of sportploeg voor het Sportgala

We kunnen meedoen met het Sportgala door Asser sporters te nomineren en door te geven aan gemeente Assen. Als we (veel) sporters van onze vereniging nomineren, maakt dat de kans groter, dat een sporter of sportploeg van onze club mee doet met het sportgala.

Sportgala in Emmen op 28 maart

Het Sportgala is dit jaar in het Atlas Theater in Emmen op maandag 28 maart. Tijdens het Sportgala worden individuele sporters en sportploegen uit Drenthe in het zonnetje gezet via een verkiezing voor vier categorieën: sportvrouw, sportman, sporttalent en sportploeg van Drenthe. Gemeente Assen maar ook de andere Drentse gemeenten verzamelen alle genomineerden. Gemeente Assen mag per categorie één sporter en/of sportploeg nomineren voor het Sportgala. Sport Drenthe organiseert het Sportgala.  

Hoe nomineer ik Asser sporters

Weet je een Asser sporter of een Asser ploeg die in 2021 een knappe prestatie heeft geleverd? Denk aan sporters die je kent van onze vereniging maar ook kandidaten die je kent van school, vriendenkring of bijvoorbeeld familie en woonachtig in gemeente Assen. Meldt hun dan aan tot en met zondag 12 februari 24.00 uur via www.assen.nl/sportgala. Geef daarbij aan wie de nominatie verdient, welke sportprestatie hij/zij in 2021 heeft geleverd en wat je motivatie is om de sporter in aanmerking te laten komen voor de titel. Let wel: het gaat om het jaar 2021 en de kandidaten moeten toen in Assen gewoond hebben.

Als alle aanmeldingen binnen zijn, nomineert een Asser jury vervolgens in iedere categorie één sporter of sportploeg voor het Sportgala Drenthe.  

Sportgala Drenthe

Iedere Drentse gemeente kan per categorie één genomineerde aandragen voor het Sportgala Drenthe. Uiteindelijk zijn er dan twaalf genomineerden in iedere categorie. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt tijdens het sportgala op maandag 28 maart in theater De Atlas in Emmen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie of om een Asser sporter aan te melden op aanmelden kandidaten Sportgala.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.