04 mijl Assen zaterdag 11 september 2021

Ook dit jaar stonden we weer op het Sportplein bij de 4 mijl van Assen.

Op het Sportplein konden verenigingen laten zien wie ze zijn en welke mooie sporten/activiteiten je in en om Assen kunt doen. Natuurlijk mochten wij daar niet ontbreken. Zoals ieder jaar startte de dag rustig op maar nadat de Kidsrun gelopen was, werd het drukker. Verschillende kinderen kwamen langs om een balletje te slaan of om een balletje te gooien. We waren ook een onderdeel van de obstacle club run, wat inhield dat kinderen, nadat ze een activiteit bij ons hadden gedaan, een stempel kregen. Met een volle stempelkaart konden ze gratis poffertjes halen.

Het was een geslaagde dag en gelukkig bleef het, bijna, helemaal droog. Dank, vrijwilligers, voor jullie hulp deze dag. Mede door jullie zijn we weer op de kaart gezet in Assen.

De activiteitencommissie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.