21 februari 2021

Nog twee maanden en dan is het zover. Dan bestaan we 50 jaar!

Zoals we vorige maand al meldden, gaan we dat natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Inmiddels is de organisatie van het jubileumfeest, digitaal, bij elkaar geweest en is er flink gebrainstormd. Mooie ideeën zijn er naar boven gekomen en we hopen dan ook, dat er voor ieder wat wils zal zijn. Hierbij boven staat een leeg vlak. Heel graag willen we dit vlak invullen met prachtige foto’s van onze vereniging. Het plan is om foto’s van vroeger tot nu op te hangen in het clubhuis zodat we allemaal kunnen zien wat de vereniging allemaal heeft meegemaakt.

Dus liggen er thuis nog foto’s, stuur ze op, breng ze langs en wij maken er een prachtige tentoonstelling van. Vergeet het verhaal achter de foto(‘s) er niet bij te vermelden. De originele foto zou prachtig zijn maar met een kopie zijn wij ook zeer tevreden.

Let’s play ball!!

De activiteitencommissie     

1 reactie

    • H. Dammer op maart 21, 2021 om 9:59 am
    • Reageer

    Misschien wel leuk, ik ben in het bezit van de allereerste foto van het begin team van de Pioneers

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.