Happy New Year

De allerbeste wensen voor dit nieuwe kalender jaar! En wat voor jaar: dit jaar bestaan we 50 jaar!!

Onze vereniging is opgericht op 21 april 1971 door Bert van der Scheer en Henk Schreurs. In 1996 werd het 25-jarig bestaan gevierd met een feestelijke opening van een nieuw sportcomplex. Het 50-jarig bestaan ziet er heel anders uit. Wie had gedacht, dat we midden in een pandemie zouden zitten en dit jaar niet in zouden kunnen luiden met een super nieuwjaarsfeest?!! Toch zullen we dit jaar niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Het weekend van 24, 25 en 26 september zal helemaal in het teken staan van ons jubileum. Graag hadden we dit natuurlijk rond

21 april gedaan maar we willen heel graag dit feest met alle leden tegelijk vieren, dus hebben we het na het najaar verplaatst. Zet het maar vast in je agenda!! Een superlicht puntje in deze donkere tijden.

Natuurlijk zijn we al druk bezig met de voorbereidingen maar mocht je nog ideeën hebben, dan kun je ons altijd mailen: activiteitencommissie@thepioneers.nl

Een verschrikkelijk mooi jaar toegewenst en we hopen dat we snel weer heel veel mogen en kunnen honk- en softballen. Let’s play ball!!

De activiteitencommissie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.