Trainen

Goed nieuws in deze bijzondere tijd. De nieuwe coronamaatregelen maken het mogelijk om vanaf 03 maart 2021 in teamverband buiten te sporten. Dit geldt alleen voor jongeren en jongvolwassenen tot en met 26 jaar. Er mag weer gesport worden binnen de eigen vereniging en in het eigen team. Tijdens het sporten hoeft er geen anderhalve meter afstand gehouden te worden. Helaas zijn competitiewedstrijden nog niet toegestaan.

De jeugdteams zijn afgelopen woensdag gezamenlijk gestart met een warming-up (zie foto). De aspiranten en junioren zullen, vanaf het moment dat de zomertijd in gaat (in de nacht van 26 op 27 maart 2021), weer gaan trainen. Het is dan ’s avonds licht genoeg. De pupillen trainen vanaf afgelopen woensdag weer. Mocht het weer, en de tijd, het toelaten, dan zullen de aspiranten en junioren extra trainen voorafgaand aan week 13.

Ouders/verzorgers mogen niet bij de trainingen aanwezig zijn.

Vanaf 27 jaar is buiten sporten toegestaan, met maximaal twee personen die minimaal 1,5 meter afstand bewaren. In tweetallen, verspreid over het veld, kan er dus getraind worden. Uiteraard mogen de tweetallen tijdens de trainingen niet wisselen en de tweetallen moeten minimaal 3 meter afstand houden van elkaar. De recreanten zullen weer gaan trainen vanaf 31 maart 2021 of, wanneer het weer en de tijd het toelaten, extra in het weekend. De heren zullen voorlopig mee trainen met de recreanten omdat voor deze twee teams dezelfde coronaregels gelden.

Trainingstijden:

Pupillen (inmiddels gestart)

woensdagmiddag van 15.30 – 16.30 uur

Aspiranten (vanaf donderdag 01 april 2021)

donderdagavond eerst van 18.30 tot donker daarna van 19.00 – 21.00 uur

zaterdagochtend van 10.00 – 12.00 uur

Junioren (vanaf dinsdag 30 maart 2021)

dinsdagavond eerst van 18.30 uur – tot donker daarna van 19.00 – 21.00 uur

donderdagavond eerst van 18.30 uur – tot donker daarna van 19.00 – 21.00 uur

Recreanten en heren (vanaf 31 maart 2021)

woensdagavond van 19.00 – 21.00 uur

De kantine, kleedkamers en douches zijn gesloten.

Voor iedereen geldt: Blijf thuis als je milde klachten hebt, zoals neusverkoudheid, loopneus , niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging/koorts.

We hebben er zin in. Let’s play ball!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.